top of page
Logo Alles op zijn Plek-groot.png
Wie ben ik
Arjanne.jpg

Mijn naam is Arjanne en ik ben in 2012 begonnen met mijn bedrijf 'Alles op zijn Plek' om in een diversiteit aan thuissituaties orde in chaos te gaan brengen. Ik merkte dat die chaos enorme impact kan hebben op de personen in dat gezin of zelfs daarbuiten. Ik vind het dan ook bijzonder en boeiend om mijn aanleg tot opruimen, structuur en orde te kunnen inzetten. En te merken dat er verschil te maken is.

 

Mijn eigenschappen zijn dat ik dienstbaar ben, rustig en luisterend, creatief, trouw, geordend en dat ik het overzicht zie. Opruimen geeft mij energie en samen met de klant geniet ik van het resultaat.

 

Mijn kennis en opleiding en inspiratie haal ik onder andere bij de NBPO vandaan, waarbij ik ben aangesloten. Ook bij de School voor Organizing laat ik me bijscholen. Regelmatig ontmoet ik collega-organizers; we leren van elkaar en stimuleren elkaar. Graag wil ik elke klant zo goed mogelijk in zijn situatie helpen en daarvoor probeer ik alle kennis en vaardigheden te vergaren die daarvoor nodig zijn.

Arjanne_edited.jpg

De missie van Arjanne


Sinds 2012 werk ik als professional organizer met mijn bedrijf 'Alles op zijn Plek' in een breed scala van thuissituaties waarin mijn inzet gevraagd wordt. Mijn missie is dat je niet langer gehinderd wordt door een ongeordende omgeving, maar dat al je spullen en je bezigheden op de juiste plek komen. Want dan pas kom je zelf ook op je plek en kun je gaan doen wat je echt graag wilt. 

Logo Alles op zijn Plek-groot.png
bottom of page